Ωχ Αμάν....οι γκοθούθες γίναμε πέντε ; Ε.. V δεν το βλέπω να αντέχεις για πολύ ακόμη. Χα χα χαααα!!! Όσο πιο πολύ δεν μας θες τόσο αυξανόμαστε! Μα ρε παιδάκι μου γκοθομαγνήτη έχεις; Κάτσε να βάλω κάνα βίντεο τώρα... EVA O (σύζυγος του μακαρίτη Rozz Williams)-Children of the light
Darkoteque Psychosomatic Addict, Insane
Αριθμός μηνυμάτων : 227 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 09/03/2008
xa xa xaaaaaaaaa.. xriste mou, mia thea pou goustarei Diamanda! woo hooooo.. kai ontws to "Scream of Love", einai KOMMATARA! A tsss.. [s.s.: Kalws hrthes sto forum, dear Lady Bag!]
Magi., dn to eixa ksanakousei to tragoudi apo thn Eva O! Para poly wraio!
[2005 - Sounds of Pain]
DISKARAAAAAAAAAA..
magicat Ενωμοτάρχης
Αριθμός μηνυμάτων : 60 Ηλικία : 47 Registration date : 30/04/2008
Masters of Reality-Doraldina's Prophecies(Κομματάρααα!! Δυστυχώς μόνο αυτό το βίντεο βρήκα, μόνο ήχος δηλαδή).
Lady Bug Ιππέας
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ηλικία : 44 Registration date : 30/06/2008
Θέμα: Απ: μουσικά βιντεάκια Τρι Ιουλ 01, 2008 8:58 am
Ρε παιδιά δεν είμαι γκοθού. Ακούω πάρα πολλά είδη. Μου αρέσει η μαυρίλα αλλα δεν κολλάω να ακούσω και κανένα καψουροτράγουδο πού κ πού. Το παν ειναι να μην ντρέπεσαι για τις επιλογές σου. Άπαξ και γουστάρεις κάτι τέλος. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες!
Αριθμός μηνυμάτων : 227 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 09/03/2008
Θέμα: Απ: μουσικά βιντεάκια Τρι Ιουλ 01, 2008 9:48 am
Lady Bug έγραψε:
Ρε παιδιά δεν είμαι γκοθού. Ακούω πάρα πολλά είδη. Μου αρέσει η μαυρίλα αλλα δεν κολλάω να ακούσω και κανένα καψουροτράγουδο πού κ πού. Το παν ειναι να μην ντρέπεσαι για τις επιλογές σου. Άπαξ και γουστάρεις κάτι τέλος. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες!
Symfwnw me Lady Bag! alla otan les kapsourotragouda, ennoeis ellhnika, e? exm.. e, oxi! edw diafwnw alla ok! opws eipes kai parapanwww.. aerologies!
Bloody Kisses xXx
johnniebegood Λοχαγός Μόρας
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Ηλικία : 65 Τόπος : Γαία Registration date : 21/02/2008
Θέμα: Απ: μουσικά βιντεάκια Τρι Ιουλ 01, 2008 11:19 am
Prodigy - Breathe
johnniebegood Λοχαγός Μόρας
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Ηλικία : 65 Τόπος : Γαία Registration date : 21/02/2008
Θέμα: Απ: μουσικά βιντεάκια Τρι Ιουλ 01, 2008 11:22 am
Faithless - God Is A Dj
Δεν_Ειμαι_Εγω Ιππέας
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 29/06/2008
Darkoteque, κοίτα τι βρήκα!!! Αυθεντικό video clip από τα 90's με τον S.B με το Freak blonde look που σου αρέσει καλύτερα! Εξαιρετικά αφιερωμένο to you
London After Midnight-Kiss